office@spsa.ro +(4) 0758 877 480

Drepturi de autor

Politica DDA

Conținutul acestui website, inclusiv, dar fără a se limita la text, grafică, clipuri audio, videoclipuri, imagini și animații, este proprietatea exclusivă a Școlii Postliceale Sanitare APRENDIS și este protejat de legislația internațională privind drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală.

Nici un fel de conținut nu poate fi folosit în nici un fel fără obținerea în prealabil a consimțământului expres scris al Școlii Postliceale Sanitare APRENDIS.

Pentru a primi acest consimțământ și dreptul de reproducere, vă rugăm să contactați Școala Postliceală Sanitară APRENDIS.

Școala Postliceală Sanitară APRENDIS nu este răspunzătoare pentru fotografiile publicate. Textele, pictogramele și siglele comerciale prezentate pe acest website sunt supuse drepturilor de autor și altor drepturi de proprietate intelectuală ale respectivilor proprietari.

Toate fotografiile și textele sunt proprietatea autorului și orice utilizare neautorizată poate fi urmărită în justiţie în conformitate cu legile în vigoare.

Pentru mai multe informații despre politicile școlii postliceale sanitare ne puteți contacta:

Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 67, 
etajul 2, intrarea pe lângă Oficiul Poștal. – Iași